DaniŽlle Zelisse Coaching
Danielle Zelisse Danielle Zelisse Danielle Zelisse Danielle Zelisse Danielle Zelisse

Kosten

Coaching
De kosten die in rekening worden gebracht zijn onder meer afhankelijk van de vraagstelling. Tijdens ons eerste telefonische contact kan ik je een kosten indicatie geven. Bedenk dat je werkgever veelal een budget heeft dat beschikbaar is voor de ontwikkeling van personeel. Zeker als dat wat je met mij wil bespreken op enigerlei wijze doorwerkt in je werk, kan je je werkgever vragen of deze wil investeren in jouw ontwikkeling. Dit komt de organisatie immers ook ten goede. Als particulier zijn er mogelijkheden om de kosten af te trekken als scholingskosten. Voor ondernemers en ZZP’ers is coaching fiscaal aftrekbaar.

Assessment doen
Een assessment is altijd een maatwerktraject. Pas na het vaststellen van de vraagstelling kan ik een kostenindicatie geven.

Assessment oefenen
De kosten die hiervoor in rekening gebracht worden zijn afhankelijk van wat je precies wil oefenen. In ons eerste telefonische contact kan ik je een kostenindicatie geven.

Annuleren
Afzeggen, om wat voor reden dan ook, kan natuurlijk altijd. Doe dit wel minimaal drie werkdagen van tevoren. Anders ben ik genoodzaakt om het reguliere tarief in rekening te brengen.

Website door TARGET visuele communicatie